Levering & Retouren

Levering
We hopen natuurlijk dat je veel plezier hebt van de unieke handgemaakte La Florentina item(s).

Wij bieden gratis verzending aan vanaf €150 voor alle bestellingen binnen Nederland. Na ontvangst van je order, verzenden wij binnen 2 werkdagen je La Florentina bestelling.

Gratis bezorging binnen Nederland in de maand december.

 

Retourneren

Mocht je aankoop om wat voor reden dan ook niet naar wens zijn, dan kun je het retourformulier invullen en je bestelling terugsturen. Je kan het retourformulier hier  downloaden.

(We accepteren alleen geretourneerde item(s) als er een officieel retoursformulier  is ingevuld. We accepteren geen andere zelfgemaakte retoursformulier .)

  • Item(s) moeten compleet, niet gedragen/gebruikt en onbeschadigd zijn.
  • Het artikel moet binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd.

 

Kosten van retour

Verzendkosten voor je retour worden niet door ons vergoed.

Zodra de item(s) aan de geretourneerde voorwaarden voldoen, verwerken wij deze in ieder geval binnen 10 werkdagen. De betaling wordt teruggestort op dezelfde manier als waarop de betaling is gedaan.

Als u een item retourneert en het verloren gaat, is La Florentina B.V. niet verantwoordelijk en kunnen we uw geretourneerde item(s) niet terugbetalen.

Zorg ervoor dat je je track en trace code bewaart als je een artikel aan ons retourneert. Zo kunnen wij controleren waar het pakket zich bevindt.

 

Ruilen

Vanwege beperkte voorraad, ruilen wij geen item(s). Heb je een andere maat nodig? Retourneer het artikel en bestel dan de juiste maat.

 

Douane, invoerrechten en belastingen

Houdt er rekening mee dat douane, invoerrechten en belastingen niet zijn inbegrepen in onze prijs of verzendkosten. Bij het plaatsen van een internationale bestelling stemt u ermee in om eventuele extra douanerechten, invoerrechten of belastingen te betalen.